Пишете ни на имейл sales@dismarket.bg или ни потърсете за въпроси и поръчки на +359 884 206 208

ЗА НАС

 

DisMarket е запазена марка на Рамер Груп ЕООД, компания с многогодишен опит в продажбата на маркучи и накрайници за всяко приложение в индустрията.

Mаркучи и техните аксесоари (накрайнициманомeтри и много други)  продаваме от 2001 година, а онлайн магазин DisMarket работи с клиенти от средата на 2019 година. Пестепенно увеличавахме асортимента и днес можем да отговорим на всяка нужда за маркуч, без значение за какви цели ще се ползва и от какъв материал трябва да бъде направен. Предлагаме и накрайници за хидравлични и индустриални маркучи. В нашия онлайн магазин можете да се свържете с оператор, който ще приеме Вашето запитване, ще Ви консултира и ще пристъпи към изпълнение на поръчката. Ако Вашето запитване не е в компетенциите и познанията на оператора, то в следващите 20…30 минути с Вас ще се свърже търговец! С него ще можете да намерите решение на всеки казус свързан с маркуч или накрайник. Повечето от стоките са на разположение и можете да ги получите в рамките на следващия работен ден.

Основната ни задача е да предложим решение на всеки клиент. Научихме много и постигнахме много добри позиции на пазара. Всички стоки в онлайн магазин  DisMarket са произведени в Европа и САЩ. Това е нашата сигурност и гаранция за нулеви рекламации. Доставчиците ни са доказали се във времето компании с дългогодишен опит и традиции, наложени на пазара.

 

Updating…
  • Нямате артикули в количката.